Με προσοχή και βήμα βήμα…

Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να πάει με… ύφος μπλαζέ στο ματς με τον Ηλυσιακό και να βάλει στο μυαλό του τον Τελικό με τον Φωστήρα όταν θα έχει κάνει προηγουμένως το “2 στα 2”.

Ο στόχος της ανόδου είναι πιο κοντά από ποτέ στον ΟΦΗ αλλά ακόμα δεν τον έχει πετύχει. Συνεπώς θα πρέπει να πάει με προσοχή και βήμα βήμα στον αγώνα με τον Ηλυσιακό κατ΄αρχήν την Κυριακή και με τον Αλιμο στην συνέχεια.

Και στο τέλος να βάλει στο μυαλό του τον Τελικό με τον Φωστήρα όταν όμως θα έχει κάνει προηγουμένως το “2 στα 2”.

Στον ΟΦΗ έχουν ήδη αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια (1-1) και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Κυριακής στο “Γεντί Κουλέ” (17.00).

Την Τρίτη οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν ρεπό ενώ σήμερα θα αξιολογηθούν οι τραυματισμοί των Πίτσου και Νάστου και το κατά πόσο θα είναι στην διάθεση της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ενώ ανεβάζει ρυθμούς και ο Πόποβιτς. Τραυματίας είναι και ο Σαχινίδης.

Ο ΟΦΗ περιμένει τον κόσμο του την Κυριακή κάτι που ζήτησε και η Διοικούσα Επιτροπή, με την ανακοίνωση – κάλεσμα που εξέδωσε δίνοντας το σύνθημα:

“Ο στόχος είναι κοντά. Απομένουν τρία παιχνίδια στα οποία ο καθ’ ένας απο το δικό του μετερίζι θα πρέπει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να επιτευχθεί η άνοδος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook