To βάρος στους τραυματίες

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ματς με τον Αλιμο με το… μυαλό στον Φωστήρα.

Αντίστροφα μετράει ο ΟΦΗ για τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος της Γ εθνικής που θα κρίνουν την άνοδο.

Η Κρητική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ματς με τον Αλιμο αλλά το… μυαλό του το έχει στον Φωστήρα όπου είναι το ματς που θα κρίνει τα πάντα.

Το ιατρικό ρεπορτάζ παρουσιάζει ενδοαφέρον αφού ο Φραγκουλάκης ένιωσε ενοχλήσεις στην περιοχή του γονάτου και αποχώρησε απο την προπόνηση της Τρίτης (10/5), προκειμένου να κάνει εξετάσεις και θεραπεία απο το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ένοιωσε και ο Μπουρσέλης, ο οποίος δεν κατάφερε να βγάλει το προπονητικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε και πάλι ο Πίτσος, που θα χάσει και τα δύο ματς.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Κασμερίδης, Σαχινίδης και Περογαμβράκης.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τους Τράχωνες, θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Εντωμεταξύ, πάνω απο 1000 εισιτήρια έχουν ήδη «φύγει» για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με το Φωστήρα, που θα γίνει την Κυριακή 22 Μαίου στο Γεντί Κουλέ (5μμ).

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την αναμέτρηση απο τα γραφεία του ΟΦΗ κάτω απο την θύρα 9 (9 π.μ- 3μμ και 5μμ-8μμ), απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάτω απο τη θύρα 1, αλλά και απο τη μπουτίκ της ομάδας.

Τα εισιτήρια τιμώνται έναντι 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ στις θύρες 7 και 8. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι ΟΦΗ-Φωστήρας ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο σε παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών εφ’ οσον συνοδεύονται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook