Δεν ανησυχούν στον ΟΦΗ για την δίωξη της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ έκανε χθες γνωστό ότι ο Στέφανος Μπαξεβάνης, ως αναπληρωτής υπεύθυνος διώξεων, άσκησε δίωξη στον ΟΦΗ για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ωστόσο, στον ΟΦΗ δεν υπάρχει καμία ανησυχία και μάλιστα ενημερώθηκε άμεσα ο δικηγόρος του συλλόγου Μανώλης Φωτάκης που βρέθηκε το πρωί της Πέμπης στην ΕΠΟ. Ο κύριος Φωτάκης βρέθηκε εκεί καθώς είχαν προγραμματιστεί να εκδικαστούν οι κλήσεις που είχε ο ΟΦΗ από την Πειθαρχική Επιτροπή και οι οποίες, λόγω της αποχής των δικηγόρων, αναβλήθηκαν για τις 26 Μαΐου.

Όσον αφορά την χθεσινή δίωξη του κυρίου Μπαξεβάνη και όσα αναφέρονται στην παρακάτω ανακοίνωση, συνηγορούν ότι στον ΟΦΗ θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο μιας και η ομάδα δεν είναι υπότροπη για επεισόδια. Παράλληλα, το συγκεκριμένο άρθρο (1, 2, 14 και 15 παρ. 5 εδ. α’, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ) αναφέρει ως προβλεπόμενη ποινή χρηματικό πρόστιμο που ξεκινάει από τις 5.000 και καταλήγει στις 20.000!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:
Των ομάδων ΑΟ Ιωνικού Νίκαιας και ΟΦΗ, νόμιμα εκπροσωπούμενων για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14 και 15 παρ. 5 εδ. α’, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook