Νιόπλιας στον Athletic: “Όλος ο κόσμος στο γήπεδο για να δείξουμε το μεγαλείο του ΟΦΗ”!

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στον Athletic Radio 104,2, κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το “Γεντί Κουλέ” και τόνισε με νόημα: “Δεν μας ενδιαφέρει που θέλουμε δύο αποτελέσματα, εμείς θα παίξουμε μόνο για τη νίκη”.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Νομίζω ότι δεν αξίζει κριτικής το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες και κάπου σε αγχώνει όταν δεν ερχεται το δεύτερο γκολ. Μπορέσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι και για ένα τέτοιο παιχνίδι, βγάλαμε αρκετές φάσεις. Όσον αφορά το παιχνίδι του Φωστήρα, νίκη θέλαμε και νίκη θέλουμε. Παίζουμε στο σπίτι μας, έχουμε τον κόσμο μαζί μας και θέλουμε να μην υπάρχει κανένα άδειο κάθισμα και να δείξουμε ποιο είναι το μεγαλείο του ΟΦΗ γιατί δεν είναι για αυτές τις κατηγορίες.

Μπορεί να θέλουμε δύο αποτελέσματα όμως αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Είμαστε καλύτερη ομάδα και εμείς θα παίξουμε για τη νίκη.

Πιθανόν να είναι κάποιο σφιξιμό, δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό. Το θέλει και ο ίδιος να παίξει γιατί έχει δώσει την ψυχή του όλη την χρονιά.

Θέλουμε να έχουμε κοντά μας όλο τον κόσμο του ΟΦΗ για να δείξει ποιο θα είναι το μεγαλείο του συλλόγου.

Έτσι όπως εξελίχθηκε, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Δεν πετύχαμε κάτι φοβερό γιατί ο ΟΦΗ παίζει στην Γ’ Εθνική αλλά έτσι όπως έγινε η χρονιά είναι μια επιτυχία για εμάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook