Δεν μπορούν να περιμένουν…

Αμόκ επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΟΦΗ για τον αγώνα της χρονιάς την Κυριακή με τον Φωστήρα ενώ παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση είναι μία γροθιά για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Τις μέρες και τις ώρες μπορούμε να πόυμε οτι μετραέι αντίστροφα ο κόσμος του ΟΦΗ που περιμένει πως και πως το ματς της Κυριακής με τον Φωστήρα όπου θα κρίνει την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Κανείς δεν μπορεί να… περιμένει αφού η δίψα και το πάθος ξεχειλίζουν με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση με μία φωνή να βροντοφωνάζουν οτι πλησιάζει η επίτευξη του στόχου της ανόδου. 

Τα εισιτήρια μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχουν γίνει καπνός συνεπώς όσοι δεν έχουν κάνει ακόμα τα… κουμάντα τους θα πρέπει να σπεύσουν να τα προμηθευτούν για να μην χάσουν το… πάρτι ανόδου.

Το sold out θεωρείται δεδομένο ενώ η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας… χτυπάει κόκκινο.

Ο Ηλίας Κώτσιος ακολούθησε ένα μέρος του προπονητικού προγράμματος της Τετάρτης και σήμερα θα επιχειρήσει να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας, καθώς φαίνεται να ξεπερνάει το «σφίξιμο» στον δικέφαλο που ένοιωσε στο παιχνίδι με τον Αλιμο.

Κανονικά προπονήθηκε ξανά ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος όμως έχει χάσει έδαφος λόγω του τραυματισμού του, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Μπουρσέλης, η συμμετοχή του οποίου για το παιχνίδι της Κυριακής έχει αποκλειστεί.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνιδι με το Φωστήρα, με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, το πρωϊ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook