Ζερβάκης: «ΟΦΗ και Κισσαμικός θέλουν να αναβληθεί»

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Ζερβάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κατάσταση του γηπέδου υπογραμμίζοντας ότι «είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να γίνει το παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες».

«Βρεθήκαμε στο γήπεδο μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Σταύρο Λαμπράκη και θυμίζει πισίνα. Τα καιρικά φαινόμενα είναι ακραία και είναι πολύ επικίνδυνο να γίνει το παιχνίδι καθώς οι εξέδρες είναι χωρίς στέγαστρο και καταλαβαίνετε τον κίνδυνο που υπάρχει. Να σας πω ότι επιστρέφοντας από το γήπεδο, στην εθνική οδό τα 2/3 ήταν κλειστά καθώς υπήρχαν κατολισθίσεις. Έτσι όπως είδαμε το γήπεδο και τον καιρό, το παιχνίδι πάει προς αναβολή» είπε αρχικά για την επίσκεψη στο γήπεδο του Μάλεμε ενώ πρόσθεσε λέγοντας πως: «Μιλήσαμε με τους ανθρώπους του Κισσαμικού και εκείνη έχουν την ίδια άποψη: Ότι το παιχνίδι πρέπει να αναβληθεί αλλά αποφασίζει μόνο ο διαιτητής. Με τα τωρινά δεδομένα το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση. Οι δύο ΠΑΕ θα προτείνουν στον διαιτητή να μην γίνει το παιχνίδι αλλά η τελευταία απόφαση ανήκει στον διαιτητή».

Τέλος, αναφερόμενος στην παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ υπογράμμισε πως «είμαστε σε επικοινωνία με τους φιλάθλους του ΟΦΗ και η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα λεωφορεία δεν πρέπει να ξεκινήσουν καθόλου. Η εθνική οδός είναι κλεισμένη σε πολλά σημεία και είναι επικίνδυνο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook