Δύο ματς, δύο βαθμοί και τέσσερις χαμένοι…

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το 2χ3=6, αλλά όχι μόνο δεν το κατάφερε, αλλά… ξενέρωσε και τον κόσμο του που τον είδε και πάλι να… βγάζει μόνος του τα μάτια του!

Αν η ισοπαλία κόντρα στον Κισσαμικό ήταν ένα αποτέλεσμα που ναι μεν ήρθε στο τέλος αλλά ήταν κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, σε ένα εκτός έδρας ματς με βαρύ αγωνιστικό χώρο, για την ισοπλαία κόντρα στην Καλλονή σηκώνεις τα… χέρια ψηλά.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα έκανε… γκελάρα, και κατάφερε να χάσει δύο ακόμα βαθμούς σε ένα ματς που προηγήθηκε δύο φορές!

Έτσι αντί να έχει κάνει το 2χ3=6 και να κοιτάει αφ΄υψηλού τους αντιπάλους του, κυνηγάει από νωρίς, έχοντας ήδη τέσσερις χαμένους βαθμούς και μόλις δύο συγκομιδή, όπως έκανε και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Ο Νίκος Νιόπλιας σίγουρα είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με τα δώρα που κάνει ο ΟΦΗ στους αντιπάλους του και τα… αστεία γκολ που δέχεται.

“Δεν υπάρχει δικαιολογία”, είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ και πλέον το ματς με τον Πανελευσινιακό το προσεχές Σάββατο και πάλι στο “Γενί Κουλέ” θα πρέπει να είν αι νικηφόρο για να επιστρέψουν τα χαμόγελα σε όλους και ειδικά στον κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο και έφυγε… ξενερωμένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook