Το μαρτύριο του Σισύφου…

Την τιμωρία του Σισύφου από τον Δία θυμίζει το… μαρτύριο των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, που ενώ άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό μετά την μακρά αποχή, επιστρέφουν στο σημείο μηδέν και περιμένουν το ποτε θα ξανά αρχίσει το πρωτάθλημα….

Αυτά που βιώνουν φέτος οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ απλά δεν…. υπάρχει.

Είναι μάλλον βγαλμένο από την Αρχαία Μυθολογία, θυμίζοντας τον μύθο του Σίσυφου που καταδικάστηκε από τον Δία να κυλάει έναν τεράστιο βράχο στην πλαγιά ενός λόφου στον Άδη, από κάτω προς τα επάνω, συνεχώς καταϊδρωμένος. Όταν όμως ο βράχος πλησίαζε την κορυφή, του ξέφευγε πάντοτε από τα χέρια και αναγκαζόταν να αρχίζει πάλι από την αρχή.

Και “φτου από την αρχή” λένε και οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ανάμεσά τους και ο ΟΦΗ, αφού ενώ το πρωτάθλημα ξεκίνησε έστω και αργοπορημένα, η απόφαση της ΕΠΟ για αναστολή ξανά φέρνει τις ομάδες στο αρχικό τους σημείο. Την αποχή από τις επίσημες δραστηριότητες.

Μια ατέρμονη αδιέξοδη προσπάθεια, χωρίς δυνατότητα διαφυγής. Ένας ατέρμονα επαναλαμβανόμενος φαύλος κύκλος….

Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, με μοναδικό απόντα τον Πάτρικ Βουό, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ο ΟΦΗ συνέχισε την Τετάρτη (9/11) την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με την Ελευσίνα, όταν αυτό βέβαια γίνει.

Ολοι οι υπόλοιοι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, Πέμπτη (10/11), το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook