Ώρα για επίσημα…

Ο ΟΦΗ έσπασε τα… κοντέρ φέτος με καμιά εικοσαριά φιλικά ματς αλλά περιμένει επιτέλους να μπει σε τροχιά επίσημων αγώνων, και μάλιστα non stop, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο…

Σήμερα θα μάθει ο ΟΦΗ αλλά και οι άλλες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, αφού θα γίνει το Δ.Σ της Λίγκας, αν θα ξανά κυλήσει το τόπι ή αν θα έχουμε παράταση στην αδράνεια σε επίσημο επίπεδο.

Γιατί σε ανεπίσημο και δη φιλικό, φέτος έχει σπάει κάθε ρεκόρ σε φιλικά ματς. Καμία εικοσαριά στο σύνολο τους τελευταίους μήνες και ως… γαρνιτούρα μόλις 5 επίσημα! Τρία στο Κύπελλο και δύο στο πρωτάθλημα! Και είμαστε στα τέλη Νοεμβρίου!

Ο ΟΦΗ στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών (2-0), το περασμένο Σάββατο, ήταν σοβαρός απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό όμως τραυματίστηκε ο Ηλίας Κώτσιος, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Πρόβλημα υπάρχει και με τους Βουό, Μασάδο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται απο τραυματσμούς, με τον πρώτο να αναμένεται να μπεί κανονικά από σήμερα ενώ ο Ράντι έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και δεν χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό για προληπτικούς λόγους.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook