Με άλλη ψυχολογία στα τρία σερί ματς

Μετά την νίκη με… τριάρα επί του Α.Ο.Χανιά ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τα σημαντικά ματς που ακολουθούν αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με τον Ηρακλή για το Κύπελλο στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο ΟΦΗ πήρε αυτό που ήθελε στο Κρητικό ντέρμπι με τον Α.Ο.Χανιά επικρατώντας με 3-0, ζεσταίνοντας ξανά τον κόσμο μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στα Τρίκαλα την περασμένη Τετάρτη.

Οι 3.000 περίπου θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Νίοπλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη κόντρα στον Ηρακλή, σε μια ακόμη μάχη με… άρωμα Σούπερ Λίγκ και μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού ο δρόμος για τους «16» του Κυπέλλου είναι “ορθάνοιχτος”.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι βαρύ αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα και μετά το Κύπελλο το μυαλό όλων θα επικεντρωθεί στο ματς της Δευτέρας (19/12) με την Καλλιθέα στο “Ελ Πάσο” για την 6η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ ενώ την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο.

Το βάρος πέφτει και στους τραυματίες Μίκιτς και Μπουρσέλη, ενώ επιστρέφει ο Κώτσιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook