ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ: Ο Γκέραρντ και τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

Πριν από λίγες ημέρες έγιναν στην Ελιά τα γυρίσματα του αφιερώματος που ετοιμάζει η Nova για τον Ευγένιο Γκέραρντ και η φωτογραφία προκαλεί ρίγος συγκίνησης σε κάθε φίλο του ΟΦΗ.

Η συνδρομητική τηλεόραση ετοιμάζει ένα αφιέρωμα για τον άνθρωπο που άλλαξε την ροή της ιστορίας του ΟΦΗ και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Ελιά, στο σπίτι του Ευγένιου Γκέραρντ. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και όπως μπορείτε να δείτε, ο «Μίστερ» είναι περιστοιχισμένος από τα ποδοσφαιρικά του «παιδιά» που δίπλα του βρέθηκαν σε μικρή ηλικία και ανδρώθηκαν σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Στην φωτογραφία βρίσκονται ποδοσφαιριστές από διαφορετικές γενιές του ΟΦΗ που γαλούχησαν χιλιάδες φίλους του όπως οι Μανώλης Πατεμτζής, Μίλτος Ανδρεανίδης, Κώστας Χανιωτάκης, Νίκος Νιόπλιας, Κώστας Κιάσσος, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Μαχλάς, Πέτρος Μαρινάκης, Μανώλης Δερμιτζάκης. Στο πλάι του Γκέραρντ βρέθηκε και ο Κώστας Καζανάκης με τον οποίο είχαν και διατηρούσαν άριστες σχέσεις στο πέρασμα του χρόνου.

Ο Γκέραρντ δεν αποτέλεσε μόνο προπονητή για όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον ΟΦΗ αλλά αποτέλεσε έναν ποδοσφαιρικό «πατέρα» για κάθε έναν από εκείνους και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παραμένει ακόμα αγαπητός ενώ έρχονται στο Ηράκλειο παίκτες από όλη την Ελλάδα για να τον δουν και να συζητήσουν μαζί του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook