Ο Γιώργος Στρέζος στον Athletic Radio 104,2

Ο 22χρονος τερματοφύλακας στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΟΦΗ, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με το Νίκο Μαρκάκη εκφράζοντας την πίστη του για την βαθμολογική ανατροπή στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Στρέζος στον Athletic Radio 104,2

Για το πως προέκυψε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ: “Γνώριζα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ όμως όσο πλησίαζε ο καιρός δεν περίμενα ότι θα γίνει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Το ήθελα πάρα πολύ γιατί ήταν και για εμένα ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Η πρώτη επαφή έγινε με την αλλαγή του χρόνου”.

Για την δική του επιθυμία να έρθει στον ΟΦΗ: “Άργησα να έρθω στον ΟΦΗ γιατί έπρεπε να βρεθεί λύση με τον Παναιγιάλειο αλλά ευτυχώς τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά και έγινε αυτό που ήθελα και εγώ”.

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Όπως τον είδα, όταν τον αντιμετώπισα ως αντίπαλος του, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που στάθηκε άτυχη σε κάποια παιχνίδια. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, καλό προπονητή και το όνομα που χρειάζεται για να του δώσει την άνοδο”.

Για το πως είδε τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο: “Σε εκείνο το παιχνίδι ήταν πολύ καλός, δημιούργησε αρκετές φάσεις και η έδρα του είναι η δύναμη του”.

Για το ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία: “Μπορεί να καλυφθεί η διαφορά, το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο, είναι ένα υγιές σωματείο και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για την μάχη της ανόδου: “Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα που να πούμε ότι είναι πολύ καλύτερη από τις άλλες. Την άνοδο θα την διεκδικήσουν τέσσερις με πέντε ομάδες και το πρωτάθλημα κρίνεται στα παιχνίδια με τις μικρότερες. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια ομάδα που να είναι πολύ καλύτερη από τον ΟΦΗ”.

Για την δική του πορεία: “Μετά τον ΠΑΟΚ, πήγα στον Ολυμπιακό όπου έκανα προπονήσεις με την ΠΑΕ, στον τρίτο μου χρόνο πήγα στην Παναχαϊκή μέχρι και το 2016 που έμεινα ελεύθερος και πήγα στον Παναιγιάλειο”.

Για τους στόχους που βάζει με τον ΟΦΗ: “Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και καλό είναι να βλέπουμε χρονιά με χρονιά”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: “Θα πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Να μην κοιτάζουμε μακροπρόθεσμα γιατί υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές. Πιστεύω ότι αν κάνουμε κάποιες σερί νίκες τότε θα αλλάξει η ψυχολογία μας ώστε να κάνουμε την αντεπίθεση μας”.

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση: “Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά, μου τηλεφωνούν συνεχώς και ενδιαφέρονται και όλοι βρίσκονται στο πλάι όλων μας”.

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: “Όπως έχω δει, ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αρκεί να το πιστέψουμε όλοι μας. Όταν έρχεσαι σε μια τέτοια ομάδα με τέτοια ιστορία και τέτοιον κόσμο, δεν υπάρχει άλλος στόχος πέραν από την άνοδο. Ακόμα και τώρα πρόκειται για διαφορά που μπορούμε να την ανατρέψουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook