Κάλαϊτζιτς: “Το “κλειδί” είναι να κερδίσει συνεχόμενα ματς”

Ο αγαπητός σε όλους μας, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, παρακολουθεί φανατικά τον ΟΦΗ από την Σερβία και δίνει μέσω του athleticaradio.gr την θετική του ενέργεια στην ομάδα για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Μπορεί να είναι εκτός Ελλάδας αλλά ο ΟΦΗ και η Κρήτη είναι πάντα στην καρδιά του.

Ο πρώην άσος του ΟΦΗ και νυν προποητής της ομάδας Κ18 της Σερβικής Βόζντοβατς, στην οποία υπήρξε και παίκτης, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, μίλησε στο athleticaradio.gr για την φετινή πορεία της Κρητικής ομάδας και της στέλνει την θετική του ενέργεια για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Τα όσα ανέφερε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στο athleticaradio.gr:

Έχω δει σχεδόν όλα τα φετινά παιχνίδια του ΟΦΗ μέσω ίντερνετ. Στην έδρα του παίζει καλά και δυνατά. Στο ξεκίνημα έχασε κάποιους βαθμούς στο τέλος των αγώνων και δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα του είναι από οτι βλέπω τα εκτός έδρας ματς. Εκεί έχει χάσει αρκετούς βαθμούς.

Ο ΟΦΗ πρέπει πάντα να είναι ψηλά. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πόλυ δρόμο, υπάρχουν πολλά ματς όπου όλα μπορούν να γίνουν.

Τίποτα δεν έχει χαθεί. Η ομάδα έχει ποιότητα και καλό υλικό και πιστεύω οτι με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες θα παίζει ακόμα καλύτερα.

 Το “κλειδί” είναι να κερδίσει συνεχόμενα ματς εντός και εκτός έδρας για να πλησιάσει στην κορυφή.

Εύχομαι στον νέο προπονητή της ομάδας καλή επιτυχία. Έχει περάσει από τον ΟΦΗ ως παίκτης και ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα για να πάει καλά. Ο κόσμος του είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και βοηθάει πάρα πολύ τους παίκτες να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία και κόσμο. Αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια Κυπέλλου με ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που τις κέρδισε όλες που έπαιξε αντίπαλος. Αποκλείστηκε άδικα.

Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία και την νέα σεζόν να βλέπουμε την ομάδα μας στην Σούπερ Λιγκ. Εκεί που αξίζει να είναι”!!!

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook