Η επόμενη μέρα σε πρώτο πλάνο…

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε χωρίς νίκη την τριάδα αγώνων – φωτιά και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος θα πρέπει να δρομολογήσει άμεσα τα θέματα για την επόμενη σεζόν, αφού η φετινή κρίνεται αποτυχημένη.

O ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη που “έψαχνε” κόντρα στις ομάδες (Απόλλων, Λαμία, Αρης) που προπορεύονται στην βαθμολογία της Stoiximan.gr Football League, φέρνοντας τρείς ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1).

Το φινάλε του πρωταθλήματος, τον φέρνει, αυτή την στιγμή, στην πέμπτη θέση και στα τρία ματς που καλείται να δώσει (αφού το ματς με τον Πανθρακικό δεν θα γίνει) θέλει νίκες ώστε να “κλείσει”  με το… κεφάλι ψηλά την χρονιά αν και αγωνιστικά και βαθμολογικά το κίνητρο φαίνεται οτι έχει πάει… περίπατο.

Πλέον το βάρος όλων θα πρέπει να πέσει στην επόμενη μέρα, να αναζητηθούν τα αίτια για το τι πήγε στραβά φέτος, σε μία χρονιά που είναι εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη.

Το θέμα του προπονητή είναι σε πρώτο πλάνο με τον Νίκο Παπαδόπουλο μετά το ματς με τον Αρη να αφήνει το ενδεχόμενο  για παραμονή του “ανοικτό” ενώ θα πρέπει να αρχίσουν να δρομολογούνται όλα τα… “καυτά” ζητήματα της ομάδας.

‘Αλλωστε “των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”….

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook