Nέα επαφή με Παπαδόπουλο,προς την έξοδο και ο Μπόατενγκ

Μετά την άτυπη συνάντηση του προπονητή τον ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μυλωνάκη, αναμένεται να υπάρξει, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, ακόμα μία πιο επίσημου χαρακτήρα με την Κρητική ομάδα να εκπροσωπούν ο Πρόεδρος και άλλα μέλη της Διοίκησης. Ξένο σώμα θεωρείται ο Ντέρεκ Μπόατενγκ από τον ΟΦΗ.

Άκαρπη ήταν η πρώτη συνάντηση, έστω και άτυπου χαρακτήρα μεταξύ ΟΦΗ και Νίκου Παπαδόπουλου.

Ναι μεν έγινε σε καλό κλίμα αλλά δεν κατέληξε κάπου αφού ο Ελληνας τεχνικός συναντήθηκε μόνο με ένα μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, τον Μιχάλη Μυλωνάκη, και έτσι αναμένεται να υπάρξουν και άλλες και ενδεχομένως και εντός της ημέρας, μία πιο επίσημου χαρακτήραό που την Κρητική ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος αλλά και άλλα μέλη της Διοίκησης.

Το κλίμα είναι καλό και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας αρκεί να καλυφθούν τα “θέλω” του ικανού προπονητή ώστε η ομάδα να έχει μία πιο εύρυθμη λειτουργία.

Το θέμα της παραμονής του Παπαδόπουλου  στον πάγκο είναι το Νούμερο 1 θέμα στην “καυτή” ατζέντα της Κρητικής ομάδας και γι΄αυτό αναμένονται εξελίξεις άμεσα ώστε να δρομολογηθούν και τα υπόλοιπα, με τον ΟΦΗ να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην επόμενη σεζόν άσχετα αν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η τρέχουσα, που έχει ακόμα τρεις διαδικαστικού χαρακτήρα αγωνιστικές.

Εντωμεταξύ, μετά τον Μητρόπουλο άλλη μία μεταγραφή του Γενάρη αναμένεται να… “κουνήσει” μαντήλι πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ξένο σώμα θεωρείται ο Ντέρεκ Μπόατενγκ από τον ΟΦΗ, που δεν υπολογίζεται για τις τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κρητική ομάδα για λύση της συνεργασίας.

Ο Γκανέζος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, όπως έγινε και με μία άλλη μεταγραφή του Γενάρη, τον Μητρόπουλο, που έλυσε την συνεργασία του με τον ΟΦΗ πριν λίγες μέρες.

Ο στόχος της ανόδου χάθηκε και έτσι το… ξεκαθάρισμα του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη αρχίσει.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook