Aλήθεια με τον Παπαδόπουλο τι γίνεται;

Οι μέρες και οι… βδομάδες πλέον περνάνε αλλά το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του ΟΦΗ παραμένει “ανοικτό” με τις εξελίξεις να βρίσκονται διαρκώς στο… περίμενε.

Από τις αρχές Μαίου έχει γίνει και επίσημα γνωστό με το πρώτο Δ.Σ του ΟΦΗ οτι πρόθεση της Κρητικής ομάδας είναι να κρατήσει τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο της και την νέα σεζόν.

Έκτοτε το… μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια των μετόχων αλλά το κρατάνε… δέσμιο τους αφού οριστική απόφαση δεν υπάρχει.

Οι μέρες και οι βδομάδες περνάνε και ενώ περιμέναμε εξελίξεις πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, την Κυριακή θα τελειώσει και  ακόμα,  από οτι φαίνεται, εξέλιξη δεν θα έχουμε.

Το θέμα όσο κρατάει… κουράζει ενώ αυτή η αναβλητικότητα ή στασιμότητα πηγαίνει πίσω την δρομολόγηση των αγωνιστικών κυρίως θεμάτων της ομάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος το είπε ξεκάθαρα και μετά το ματς με την Αναγέννηση  Καρδίτσας οτι απέρριψε πρόταση ομάδας Σούπερ Λιγκ, οτι περιμένει την τελική πρόταση του ΟΦΗ ενώ νωρίτερα είχε δηλώσει οτι δεν θα μείνει με το συναίσθημα αλλά σε έναν ΟΦΗ που θα πρωταγωνιστεί. 

Η Γ.Σ. της ερχόμενης Δευτέρας είναι κρίσιμη και λογικά θα βάλει το θέμα στην τελική του ευθεία αφού πλέον ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook