Με νέο… λουκ στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18

Ο ΟΦΗ καλείται για μία ακόμα χρονιά να κάνει ένα γερό… λίφτινγκ στο ρόστερ του και έχουν ξεκινήσει ήδη οι αποχωρήσεις.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε αλλά στην περίπτωση του ΟΦΗ, μολονότι στον δεύτερο γύρο είχε μόλις μία ήττα, αυτό το  ρητό δεν ισχύει αφού ο στόχος της ανόδου χάθηκε.

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα έχουν αρχίσει οι αποχωρήσεις και αναμένεται σύντομα από τις… αφαιρέσεις στο ρόστερ να περάσουμε στις… προσθήκες.

Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει βέβαια αλλά θα γίνει γερό… λίφτινγκ και φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από το αν παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την νέα χρονιά ο Νίκος Παπαδόπουλος, αφού ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη.

Ήδη έχουν φύγει επίσημα οι Μητρόπουλος, Παντίδος, Μπόατενγκ και ανεπίσημα ο Αντουκόρ, ενώ ο Κώτσιος σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν και οι… “φευγάτοι” (Βαλιάνος, Οστοϊτς, Ράντι και όχι μόνο) και σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι θα είναι “θερμό”.

Το δύσκολο πάντως για μία ομάδα είναι να “χτίζεται” σχεδόν από την αρχή, χωρίς να υπάρχει ένας σημαντικός βασικός κορμός. και αναντίρρητα το έργο του προπονητή που θα έχει τις τύχες της ομάδας θα είναι δύσκολο. 

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook