Το βάθος στο ρόστερ και οι έξτρα επιλογές

Καθώς ο ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας περιόδου, άπαντες βλέπουν ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει φτιάξει μια ομάδα κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του προπονητή της.

Τα στοιχεία που χαρακτήριζαν το Νίκο Παπαδόπουλο ως παίκτη ήταν το πάθος και η δύναμη. Ο φετινός ΟΦΗ δεν δείχνει να είναι λάϊτ αλλά το αντίθετο. Δείχνει ότι θα είναι πολύ σκληρός μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής το δείχνουν. Στο φιλικό της προηγούμενης Κυριακής απέναντι στην Ομόνοια, τα νεύρα υπήρχαν και περίσσευαν.

Από την μια πλευρά μπορεί να πει κάποιος πως ήταν χωρίς λόγο σε ένα φιλικό παιχνίδι από την άλλη όμως οι παίκτες του ΟΦΗ βγάζουν πάθος και δύναμη σε κάθε 90λεπτο, ακόμα και όταν παίζουν κόντρα σε ομάδες υψηλού επιπέδου ή κόντρα σε ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς όπως είναι ο ΠΟΑ και το Τυμπάκι. Το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ έχει χτιστεί με μεγάλο βάθος, κάτι που φαίνεται και από τα επτά φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα. Λεάλ, Περογαμβράκης είναι δύο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν όμως ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με επιλογές πρώτης γραμμής – κάτι που είναι απαραίτητο στην φετινή σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook