Πρώτη γκέλα της χρονιάς για τον ΟΦΗ!

Ο αναιμικός ΟΦΗ παρουσιάστηκε φλύαρος στην Καρδίτσα και είχε την πρώτη, σοβαρή, απώλεια βαθμών μένοντας στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο ΟΦΗ μόλις στην δεύτερη αγωνιστική έχασε βαθμούς από μια ομάδα που έχει στόχο την παραμονή πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση που δεν θα χαρακτηριζόταν και πειστική. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε φανέλα βασικού στον Λεάλ που πήρε την θέση του τραυματία Μάρτος ενώ επέστρεψε ο Παπαστεριανός αντί του Οικονόμου.

Το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο παιχνίδι δεν έδειχνε ότι θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα καθώς μπήκε πολύ καλά στο γήπεδο και απείλησε στο 14′ με τον Κουσκουνά να αστοχεί από πολύ καλή θέση. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η Αναγέννηση έδειχνε από την αρχή ότι θα περιοριζόταν σε παθητικό ρόλο αφού και η ισοπαλία θα ήταν νίκη για τους παίκτες του Βαζάκα. Οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν μετά το 25′ και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Σουντουρά να κάνει το σουτ και τον Στρέζο να αποκρούει ενώ ένα φάουλ του Σταματάκη έφυγε άουτ.

Τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΟΦΗ εμφανίστηκε ακόμα πιο αναιμικός μην μπορώντας να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία με τους γηπεδούχους να κρατούν εύκολα το μηδέν. Όσο περνούσε η ώρα, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εμφανίζονταν ακόμα πιο… “σοφτ” με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό αποτέλεσμα που θεωρείται και είναι γκέλα πρώτου μεγέθους.

Mπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook