Νίκη για να επιστρέψουν τα… χαμόγελα

Το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας ανήκει στο παρελθόν, ο δύο βαθμοί πάει χάθηκαν, και το μυαλό όλων βρίσκεται τώρα στο Κυριακάτικο ματς με τον Αιγινιακό που θα είναι το πρώτο εντός έδρας στο πρωτάθλημα και η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Ο ΟΦΗ ξεκινάει την προσεχή Κυριακή τα φετινά εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα με στόχο να γίνει ξανά το “Γεντί Κουλέ” μία απόρθητη έδρα και να μην χαθεί ούτε ένας πόντος.

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0) πάει πέρασε, όπως και οι δύο βαθμοί που χάθηκαν, και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους, στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό (15.00). 

Την Δευτέρα το απόγευμα έγινε προπόνηση μόνο για τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Καρδίτσα ενώ οι υπόλοιποι είχαν ρεπό.

Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, θα αξιολογήσει την κατάσταση του Μάρτος, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στην Καρδίτσα.

Σήμερα, το πρωί με προπόνηση που θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook