Η απάντηση του Τζώρτζογλου στους «Snakes»

“Σε αυτές τις στιγμές δεν χωρούν αποκλεισμοί και όρια” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ.

Η απάντηση του Τζώρτζογλου στους «Snakes»:

«Με μεγάλη τιμή και χαρά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου συμμετείχε στην διοργάνωση του φιλικού που έγινε την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου με σκοπό να τιμηθεί ο Ευγένιος Γκέραρντ. Σκοπός μας ήταν και εμάς να τιμήσουμε αυτόν τον μεγάλο προπονητή που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ.

Διαβάσαμε σήμερα την ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΟΦΗ «Snakes» σχετικά με το μέρος του τελετουργικό όπου θα συμμετείχαν παιδιά από ΟΛΕΣ τις Ακαδημίες του Ηρακλείου, προκειμένου με μία χορογραφία να σχηματίσουν το όνομα «ΓΚΕΡΑΡΝΤ». Από την ΕΠΣΗ προσκλήθηκαν όλες οι Ακαδημίες και δεν έγιναν επιλεκτικές προσκλήσεις. Κάποιες από αυτές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ενώ άλλες, είτε για λόγους προπονήσεων είτε μαθητικών υποχρεώσεων των παιδιών τους, όπως ο ΠΟΑ, ο Εργοτέλης κ.α., μας δήλωσαν ότι δεν μπορούν να δώσουν το παρών. Άλλωστε και ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την διοργάνωση, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ήταν ενημερωμένος για το τελετουργικό και τη συμμετοχή των Ακαδημιών, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία νέων παιδιών σε μια βραδιά ποδοσφαιρικής γιορτής.

Εκφράζεται λοιπόν από τους Οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ η δυσαρέσκεια για την πρόσκληση Ακαδημιών του ΠΑΟ, του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ. Όπως εμείς και ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ, όπως όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και άλλες ομάδες, έτσι και αυτές οι Ακαδημίες ήταν εκεί για να τιμήσουν τον Ευγένιο Γκέραρντ και να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή. Νομίζουμε ότι σε αυτές τις στιγμές δεν χωρούν αποκλεισμοί και όρια γιατί αυτό επιτάσσει ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός, πόσο μάλλον όταν ήταν μια μεγάλη βραδιά για τον Ευγένιο Γκέραρντ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook