Ο «χαμαιλέοντας» ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ του τελευταίου μήνα άλλαξε αγωνιστικά πρόσωπα και αντί να του πάρει χρόνο προσαρμογής, αυτός βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο και έφτασε στο σημείο να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.

Η ιστορία ξεκινάει στις 6 Ιανουαρίου. Ο ΟΦΗ των 15 – 16 ποδοσφαιριστών υποδέχεται τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέπει τους παίκτες του να κερδίζουν άνετα με 3-0. Τα συνεχόμενα παιχνίδια και οι ελάχιστες επιλογές τον υποχρεώνουν να γυρίσει το σύστημα σε 3-5-2 προκειμένου να ξεπεράσει την κόπωση και τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν οι ποδοσφαιριστές του.

Παρότι ο ΟΦΗ δεν είχε παίξει ποτέ ξανά με αυτό το σύστημα, η ομάδα αντί να μπερδευτεί ή να παρουσιάσει πρόβλημα προσαρμογής βελτιώνεται ακόμα περισσότερο και παρουσιάζει δείγματα γραφής που μόνο χαμόγελα φέρνουν για το μέλλον. Παίζοντας 3-5-2 ο ΟΦΗ κερδίζει κατά σειρά Παναιγιάλειο, Δόξα Δράμας και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου το εφαρμόζει για 45 λεπτά.

Το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου και η κόπωση που είναι εμφανής, υποχρεώνει τον Παπαδόπουλο να αλλάξει το σύστημα και να επαναφέρει το 4-2-3-1 και ο ΟΦΗ ανεβάζει ταχύτητα, πετυχαίνει δύο γκολ ακόμα και φτάνει στο εύκολο 3-1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook