Μπήκε στις… ράγες της ανόδου

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΟΦΗ μετά την κατάληψη της δεύτερης θέσης αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και το σύνθημα της τεχνικής ηγεσίας, είναι: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε ιδανικά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και η ικανοποίηση για τη νίκη και την εμφάνιση στη Σπάρτη (0-3), αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται σε θέση ανόδου και δείχνει να παίρνει τον τελευταίο καιρό αυτό που δικαιούται, είναι διάχυτη.

Υπάρχει βέβαια ένας ακόμα γύρος και το σύνθημα της τεχνικής ηγεσίας, είναι να κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνει… ταμείο. 

Ο ΟΦΗ στρέφει την προσοχή του πλέον στην αναμέτρηση της Κυριακής (25/2) με τον  Πανσερραικό στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό, μετά το διπλό στη Σπάρτη και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Τρίτη το απόγευμα (16.00) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Στην προπόνηση αυτή το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα αξιολογήσει τους τραυματισμούς των Βαφέα (αυχένας) και Ποτουρίδη (γόνατο), που βγήκαν από το παιχνίδι στη Σπάρτη.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί παίκτες δεν επέστρεψαν στο Ηράκλειο, το Σάββατο το βράδυ με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς έμειναν για να περάσουν Καθαρή Δευτέρα με τις οικογένειες τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook