Καταλύτης ο Λεάλ στον ΟΦΗ του τελευταίου μήνα

Ο Ουρουγουανός στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ανεβάζει ταχύτητα και με τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια αναδεικνύεται σε απρόβλεπτο, θετικό, παράγοντα του παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Μετά την επιστροφή του στην δράση και αφού είχε προηγηθεί ένας τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης για 40 ημέρες περίπου, ο Σέρχιο Λεάλ επέστρεψε φορτσάτος και αναδεικνύεται σε αστάθμητο παράγοντα του ΟΦΗ. Μέσα σε έναν μήνα έχει αναδειχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή του ΟΦΗ προσφέροντας ασίστ αλλά και γκολ αποδεικνύοντας την τεράστια ποδοσφαιρική του αξία αλλά και την ηγετική φυσιογνωμία που τον χαρακτηρίζει.

Ο Σέρχιο Λεάλ φάνηκε χθες πως είχε μεγάλο κίνητρο. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έτρεχε, μάρκαρε για 60 λεπτά ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Στο πρώτο γκολ κάνει μαγικά πράγματα για να σκοράρει ο Κουτσιανικούλης ενώ όταν σκοράρει εκείνος μετά την ασίστ του Μάνου, απλά βάζει το κερασάκι στην τούρτα σε μια εξαιρετική εμφάνιση που έκανε τον κόσμο του ΟΦΗ να τον αποθεώσει όταν πήγε αργά – αργά προς τον πάγκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook