Και τώρα η Παναχαϊκή…

Ο Εργοτέλης ήταν το δέκατο κατά σειρά… θύμα του ασταμάτητου ΟΦΗ, που με νέα νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής το προσεχές Σάββατο θα αυξήσει την μεταξύ τους διαφορά στους 13 βαθμούς ενώ θα πάρει και ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου (31/3) με την Παναχαική στην Πάτρα, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

Η νέα νίκη επί του Εργοτέλη (4-2), το σερί των δέκα συνεχόμενων νικών, αλλά και το γεγονός, ότι η ομάδα παραμένει στην πρώτη θέση, έχοντας μάλιστα και μια διαφορά 10 βαθμών απο την 3η θέση, προκαλεί ικανοποίηση, αλλά όχι και εφησυχασμό.

Αλλωστε το μήνυμα αυτό έστειλε και ο Νίκος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη. Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του τέσσερα σημαντικά παιχνίδια με Παναχαική (εκτός), Αρη (εντός), Δόξα Δράμας (εκτός) και ΑΟΧανιά/Κισσαμικό (εκτός), τα οποία χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να βλέπει τα παιχνίδια ένα προς ένα και το επόμενο, είναι με την Παναχαική στην Πάτρα, στο οποίο ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει να διευρύνει το σερί του και να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο.

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά” είναι το σύνθημα που επικρατεί στον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το ρεπό που πήραν την Κυριακή, επιστρέφουν σήμερα, Δευτέρα (26/3) στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Παναχαική.

Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, θα αξιολογήσει τους τραυματισμούς των Μονιάκη (διάστρεμμα), και Ποτουρίδη (χτύπημα στο γόνατο), στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και του Παπαστεριανού (θλάση).

Στο προσεχές παιχνίδι επιστρέφει ο Μπολάκης, που εξέτισε την ποινή του, ενώ μάχιμος είναι ο Βουό, ο οποίος ήταν αποστολή στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε από την τεχνική ηγεσία.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 4μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook