Το ευχαριστώ του Καζανάκη σε ομάδα και κόσμο

“Αυτή η ομάδα μας κάνει υπερήφανους. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον προπονητή και τους παίκτες, όπως και τους φιλάθλους μας” τονίζει ο Κώστας Καζανάκης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

Με τα λόγια αυτά το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ofi1925.gr αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στην Πάτρα (0-3), αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ.

Ο έμπειρος παράγοντας, ο οποίος μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, ήταν και στην  Πάτρα στο πλευρό της ομάδας, τονίζει ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη», ενώ  για το παιχνίδι με τον Αρη επισημαίνει πως «την ομάδα μας αγωνιστικά δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε καλή συμπεριφορά και να βοηθήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το στόχο».

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καζανάκη στο ofi1925.gr:

“Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τον προπονητή και τους παίκτες μας. Ηταν παλικάρια. Εχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον ΟΦΗ, αλλά και αυτή η επιτυχία, έχει ξεχωριστή θέση, στην καρδιά μου. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, που σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ταξίδεψαν στην Πάτρα, για να υποστηρίξουν τον ΟΦΗ. Και η συμπεριφορά τους ήταν ιδανική.

Ολη η Ελλάδα είδε τι ομάδα έχουμε. Εχω δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για τον ΟΦΗ μας. Αυτή η ομάδα μας κάνει υπερήφανους. Προσοχή όμως. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εχουμε δρόμο ακόμα και πολύ δουλειά, για να τα καταφέρουμε. Θα ήθελα να ζητήσω από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Αρη, να είναι προσεκτικοί. Να μην έχουμε προβλήματα.

Την ομάδα μας αγωνιστικά δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε καλή συμπεριφορά και να βοηθήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το στόχο.

Καλώ όσους αγαπούν τον ΟΦΗ, να έρθουν κοντά στην ομάδα, σε αυτήν την ιστορική στιγμή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook