Η αποστολή του ΟΦΗ για την Δράμα

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (13/4) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε επί κρητικού εδάφους την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας (Κυριακή 15/4, 5μμ). 

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το Σάββατο (14/4) το μεσημέρι σε γήπεδο στη Δράμα, καθώς η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το Σάββατο το πρωί από το Ηράκλειο με πτήση για τη Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία στο Ηράκλειο, ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Οι τραυματίες Παπαστεριανός, Μονιάκης, Δερμιτζάκης και ο τιμωρημένος Λεάλ, είναι εκτός πλάνων.

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λεάλ (τιμωρημένος), Παπαστεριανός, Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου (τραυματίες) και οι Δερμιτζάκης, Παναγιώτου,Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook