Για το “4 στα 4” στα Κρητικά ντέρμπι…

Ο ΟΦΗ μετά τα δύο τρίποντα επί του Εργοτέλη, θέλει να “ντουμπλάρει” τις νίκες και επί του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο… αφεντικό του πρωταθλήματος αλλά και της… Κρήτης καθώς μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς που έχει δώσει φέτος στο πρωτάθλημα με ομάδες του νησιού.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε το “2 στα 2” στους αγώνες με τον Εργοτέλη (4-2 και τα δύο ματς) ενώ επικράτησε με 3-0 της Χανιώτικης ομάδας στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα που θα γίνει στα Περβόλια, ξεκίνησε την Δευτέρα στο ΒΑΚ.

Ο Μαχαίρας, που έχει και ένα μεγάλο αιμάτωμα στο πόδι, συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Από τον αγώνα θα απουσιάσει και ο Πουτουρίδης, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Όπως και ο τραυματίας  Μονιάκης, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Αντίθετα, επιστρέφει ο Λεάλ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας στη Δράμα και εξέτισε την ποινή του.

Για τον Βουό, ο οποίος ένοιωσε ένα τσίμπημα στο δικέφαλο και έγινε και αυτός αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τη Δόξα, ξεκίνησε θεραπεία και θα φανεί τις επόμενες μέρες, αν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε και ο Παπαστεριανός, για τον οποίο επίσης θα φανεί τις επόμενες ημέρες, αν μπορεί να επιστρέψει στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το απόγευμα (5μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook