Kαι τώρα νίκη ξανά!

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες σε Δράμα και Χανιά, ο επί 14 αγωνιστικές αήττητος ΟΦΗ θα επιδιώξει να επιστρέψει στα τρίποντα στο ματς με τον Παναιγιάλειο την προσεχή Πέμπτη (17.00).

Ο ΟΦΗ βρίσκεται μία ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου και μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά τα ματς της 27ης αγωνιστικής.

Μετά το δεύτερο σερί “Χ” , 1-1 με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό στα Περβόλια, στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (26/4, 5μμ) με τον Παναιγιάλειο στο “Γεντί Κουλέ” με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι καθώς θα απουσιάσει ο Κουτσιανικούλης, που αποβλήθηκε στα Χανιά, αλλά και οι Νάστος –  Ποτουρίδης, που έχουν επιλεγεί από την τεχνική ηγεσία, να εκτίσουν στο παιχνίδι αυτό, την ποινή τους, από κάρτες.

Βουό και Λεάλ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, το ίδιο και ο Παπαστεριανός, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό και τη θεραπεία, στην θλάση, που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης 1,5 μήνα.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μαχαίρας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και αν ξεπεράσει το χτύπημα του θα είναι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Ατομικό έκανε και ο Κοιλιάρας. Οι τραυματίες Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης δεν υπολογίζονται και σε αυτό το παιχνίδι.

Νέα προπόνηση, θα γίνει σήμερα  στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook