αργυροπουλος

αργυροπουλος λεωνιδας Για την άνοδο του ΟΦΗ “Το πρώτο συναίσθημα μετά το ματς στην Κλαμαριά είναι η ικανοποίηση και η χαρά. Όλοι οι κόποι μας έπιασαν… τόπο. Δωσαμε χαρά στον κόσμο μας. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα”. “Περάσαμε δύσκολες στιγμές και η ομάδα ήταν στην… τρίχα για να διαλυθεί. Ήμουν σιγουρος οτι θα ανεβαίναμε. Έχουμε […]

αργυροπουλος λεωνιδας

Για την άνοδο του ΟΦΗ
“Το πρώτο συναίσθημα μετά το ματς στην Κλαμαριά είναι η ικανοποίηση και η χαρά. Όλοι οι κόποι μας έπιασαν… τόπο. Δωσαμε χαρά στον κόσμο μας. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα”.
“Περάσαμε δύσκολες στιγμές και η ομάδα ήταν στην… τρίχα για να διαλυθεί. Ήμουν σιγουρος οτι θα ανεβαίναμε. Έχουμε καλή οργάνωση και υλικό. Οι παίκτες υπερέβαλλαν εαυτούς. Δεν πίστευα οτι θα αποτύχουμε”.
“Μίλησα με κάποιους παίκτες πριν έρθω. Μου είπαν οτι η κατάσταση θα ομαλοποιήθεί και είπα το “ναι”.
“Ο προπονητής έχει συμβάλλει πολύ. Ο ένας θα δώσει τον ευατό του για τον άλλο. Είμαστε μία οικογένεια. Δεν είχαμε μιζέρια στα αποδυτήρια.
Η συμβολή του Νίκου Παπαδόπουλου είναι τρομερή. Και οι συνεργάτες του. Προσπαθούν να βελτιώσουν τα πάντα στην ομάδα. Σου δείχνει εμπιστοσύνη. Γι΄αυτό δίνουμε το 100% του εαυτού μας”.
“Ένιωσα σίγουρος για την άνοδο μετά τις νίκες με Παναχαϊκή και Αρη. Τότε είπα μέσα μου οτι η άνοδος δεν χάνεται”.
“Το φετινό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Εμείς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει τύχη αλλά μόνο δουλειά. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και σκληρό. Πρέπει να είσαι καλά… δουλεμένος στην προπόνηση”.
“Για το γόητρο θέλουμε την πρωτιά. Έχουμε 3 ματς ακόμα, που μπορούμε να τα κερδίσουμε. Θέλουμε την πρώτη θέση για να δείξουμε οτι ήμασταν η καλύτερη ομάδα.
Και ο Αρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια ανέβηκε. Η Παναχαϊκή δεν είχε την εμπειρία γι΄αυτό έμεινε πίσω. Συγχαρητήρια για την πορεία τους”.
“Ήρθα στον ΟΦΗ για έξι μήνες. Αγάπησα την ομάδα και τον κόσμο της. Θέλω να γ΄΄ινει μία κουβέντα. Αν υπάρχει καλή διάθεση τότε θα συνεχίσω γιατί το θέλω. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα”.
“Ο κόσμος σε κάθε ματς είναι δίπλα μας. Μας δίνει δύναμη. Είναι τεράστια η ώθηση που μας δίνουν. Υπάρχει αγάπη”.
“Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις από την ομάδα, χωρίς ρίσκο. Ο ΟΦΗ έχει τις βάσεις. Έχει τον κόσμο και μεγάλη δυναμική. Δεν πρέπει να ξεφύγουν τα πράγματα. Αλλιώς είναι ένας.. φαύλος κύκλος”.
“Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα Φούτμπολ Λιγκ. Θα μπορούσαμε να σταθούμε στην Σούπερ Λιγκ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook