Τι είπαν Νάστος – Αργυρόπουλος για την παραμονή τους στον ΟΦΗ

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

«Eίναι δυνατόν να μην ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ;» ήταν η πρώτη ατάκα του Ανέστη Νάστου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου, το Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Ξέρουν καλά τι σημαίνει για μένα ο ΟΦΗ. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και θέλω να μείνω πολύ περισσότερα».

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ, αναφερόμενος στην νέα χρονιά στην Σούπερ Λίγκ, τονίζει ότι «θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε φέτος. Το πιο σημαντικό, είναι να είμαστε ομάδα, όπως είμαστε φέτος. Να είμαστε ομάδα, όπως φέτος και οικογένεια. Αυτό που χτίσαμε φέτος, πρέπει να το διαφυλάξουμε. Με καλά αποδυτήρια και καλό κλίμα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» επισημαίνει ο 29χρονος μέσος.
Για τον Ανέστη Νάστο, δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην Σούπερ Λίγκ, καθώς το έχει κάνει μια ακόμη φορά στο παρελθόν με την Κέρκυρα, χωρίς μεγάλη συμμετοχή. «Τώρα είναι διαφορετικά, γιατί θα είναι με τον ΟΦΗ».

Και προσθέτει λέγοντας ότι «είναι ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με καλύτερη ποιότητα και συνθήκες. Με μεγάλες ομάδες, όπως είναι και ο ΟΦΗ, ο οποίος επιστρέφει στην κατηγορία που αξίζει να βρίσκεται».

Aργυρόπουλος: “Κλειδί το Γεντί Κουλέ”

Ο 28χρονος δεξιός μπακ που έχει πάνω από 150 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία, αγωνιζόμενος σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή, επισημαίνει ότι «είναι πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ η δυνατή του έδρα. Το γήπεδο μας θα είναι η βάση για τον στόχο της παραμονής για πρώτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, επισημαίνει ότι «είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά από όλους».

Για τα δικά του συναισθήματα που θα επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ, τονίζει ότι «το είχα πεί από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΟΦΗ, ότι το έκαναν για να επιστρέψω. Ευχαριστώ πραγματικά τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και θα δώσω το 100% για να επιστρέψω. Το σημαντικό για μένα είναι ότι επιστρέφω με τον ΟΦΗ. Πραγματικά πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και το υλικό της και ελπίζω να ζήσουμε και του χρόνου, τις χαρές που ζήσαμε φέτος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook