Θέμα: Ένα χρόνο πριν, πόσο άλλαξες…

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 365 μέρες αλλά έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα σε ΟΦΗ, Εργοτέλη, Ηρόδοτο και ΠΟΑ. Ας θυμηθούμε που βρισκόμασταν πέρυσι τέτοιες μέρες και τι γίνεται τώρα…

Με τον… πανδαμάτωρα χρόνο δεν μπορεί να  τα βάλει κανείς…

O χρόνος κυλάει και μαζί αλλάζουν πρόσωπα και καταστάσεις και το ίδιο ισχύει και στον Αθλητισμό αλλά και στις ομάδες μας.

Πάμε να κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στα τέλη του Ιούνη του 2017 και να δούμε που βρίσκονταν τότε και που βρίσκονται τώρα ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ηρόδοτος και ΠΟΑ.

ΟΦΗ – Πέρυσι:

Τέτοιες μέρες πέρυσι το… σίριαλ της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου είχε χάπι – έντ με τον Βορειοελλαδιτή τεχνικό να παραμένει… τιμονιέρης της ομάδας και λίγους μήνες μετά να τον οδηγεί ξανά στην Σούπερ Λιγκ.

Η διατήρηση του βασικού κορμού ήταν στόχος και οι πρώτοι που έμειναν ήταν οι Στρέζος – Μάνος και ακολούθησαν οι Νάστος και Πουρτουλίδης, ενώ δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα οι μεταγραφές.

 

OΦΗ – Φέτος:

Οι… εσωτερικές μεταγραφές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία 100%, αφού  έμειναν 12 παίκτες, ενώ ήδη έχουν αποκτηθεί δύο ποδοσφαιριστές (Σωτηρίου – Κοροβέσης), ενόψει της επιστροφής της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο.

 


Εργοτέλης – Πέρυσι:

Τα πάντα ήταν αβέβαια.  Σε Διοικητικό επίπεδο υπήρχαν συνεχείς επαφές του Γιώργου Βρέντζου με τους υποψήφιους συμπαίκτες του ενώ ήταν άγνωστο αν θα παρέμενε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Για την στελέχωση του ρόστερ ούτε λόγος, ενώ υπήρχαν σενάρια που έφερναν τον Εργοτέλη να δηλώνει αδυναμία να αγωνιστεί στην Φούτμπολ Λιγκ.

 

Εργοτέλης – Φέτος:

Έχουν μείνει τέσσερις παίκτες από την περυσινή ομάδα (Μπάτζιος, Μπούζας, Κατσιμήτρος και Μπουτσάκης), στον πάγκο θα βρίσκεται ο Νίκι Παπαβασιλείου αντί του Τάκη Γκώνια ενώ η ομάδα βρίσκεται στα…  χέρια του Μάγκετ Σάμι.


 

Ηρόδοτος  – Πέρυσι:

Το διαζύγιο με τον προπονητή που ανέβασε την ομάδα στην Γ εθνική,  Λευτέρη Βασιλειάδη ήταν απρόσμενο, αφού οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στόχος ήταν να βρεθεί ο αντικαταστάτης του όπου θα συνέχιζε την υλοποίηση του σχεδιασμού στην ομάδα. Τελικά την ομάδα ανέλαβε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης και τους επόμενους μήνες ο Ηρόδοτος θα ζούσε ιστορικές στιγμές.

Ηρόδοτος  – Φέτος:

Η ομάδα ετοιμάζεται για την χρονιά πρόκληση της επιστροφής της στην Φούτμπολ Λιγκ μετά από 36 χρόνια.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Διοικητικό επίπεδο με την διάδοχη κατάσταση στην Προεδρία, μετά την αποχώρηση του Στέλιου Σωκιανού ενώ μετά θα δρομολογηθούν τα “ανοικτά” ζητήματα της ομάδας που θα γίνει ΠΑΕ.


 

ΠΟΑ  – Πέρυσι:

Η ομάδα του Ατσαλένιου ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον προπονητή Μανώλη Σουτζή ενόψει της συμμετοχής της στην Γ εθνική, με τον Γιάννη Καλέμπουμπα να παραμένει ακλόνητος στην Προεδρία της ομάδας.

 

ΠΟΑ  – Φέτος:

Η αποχώρηση του Γιάννη Καλέμπουμπα μετά από 36 χρόνια φέρνει Διοικητικές εξελίξεις και τα πάντα έχουν.. παγώσει για τον σχεδιασμό του ΠΟΑ της σεζόν 2018-19, που θα τον ξανά βρει στην Γ εθνική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook