Συνεχίζονται οι αφίξεις… σταματάνε οι προπονήσεις

Το πρώτο τους ρεπό θα πάρουν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ από την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ μετά τους Κομεσίδη, Νέιρα και Μεγιάδο, αναμένονται σήμερα στο Ηράκλειο και οι Ποτουρίδης, Πλατέλλας,

Το προπονητικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε το Σάββατο με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στο ΒΑΚ, όμως σήμερα, Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΗ, θα πάρουν το πρώτους τους ρεπό.

O Δημήτρης Κομεσίδης προστέθηκε και αυτός στις νέες αφίξεις, καθώς μετέχει πλέον στις προπονήσεις της ομάδας, μετά την ειδική άδεια που είχε λάβει από το Νίκο Παπαδόπουλο για τη γέννηση του παιδιού του.

Σήμερα αναμένονται στο Ηράκλειο και οι άλλοι δυο δικαιολογημένοι απόντες ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ώστε να είναι στην “ανοιχτή” πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που θα γίνει τη Δευτέρα (9/7, 6μμ) στο “Γεντί Κουλέ”.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στην πρώτη και να χειροκροτήσουν το τεχνικό επιτελείο, τους παλιούς και τους νέους παίκτες και να τους δώσουν δύναμη, για τη νέα χρονιά στην Σούπερ Λίγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook