Το μήνυμα εστάλη!

«Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη οντότητα και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει μπροστά η ομάδα», τα λόγια του Προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Αλετρά στην εκδήλωση που έγινε στην Χερσόνησο, έδωσαν το στίγμα για την επιστροφή του ΟΦΗ στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκεί έγινε η παρουσίαση του φετινού ρόστερ, οι νέες μεταγραφές και εκφράστηκε από όλους η αισιοδοξία ότι ο ΟΦΗ θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα στην Σούπερ Λίγκ.

Στην εκδήλωση έγινε η παρουσίαση της φανέλας που θα χρησιμοποιήσει ο φετινός ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας, αλλά και οι 10 φετινές μεταγραφές του ΟΦΗ (Σωτητρίου, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Κυριακίδης, Πλατέλας, Νέιρα, Μεγιάδο, Σάσι, Παπάζογλου), ενώ το «παρών» έδωσε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ ο Χρήστος Αραβίδης.

Εχουμε καλή ομάδα και με τη βοήθεια όλων θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα» , ανέφερε στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας, ο Πρόεδρος της  ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς.

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότ:  “Τα παιδιά έχουν δώσει το πάντα από την αρχή της χρονιάς. Έχουν έρθει παίκτες που ξέρουν που έχουν έρθει. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει μπροστά η ομάδα».

«Είμαστε η πιο ελληνική ομάδα του πρωταθλήματος». Με τα λόγια αυτά, ο Νίκος Παπαδόπουλος στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, ανέδειξε την Ελληνικότητα του ρόστερ του ΟΦΗ, ο οποίος έχει μόλις 4 ξένους.

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο που παρέθεσε στους προσκεκλημένους, ο ιδιοκτήτης του “ΝΑΝΑ Beach” και βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Καράτζης, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση, δήλωσε ικανοποιημένος από το έργο της σημερινής Διοίκησης και ευχήθηκε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιχειρηματίες κοντά στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook