Χαλκέντερος ο ΟΦΗ – μπορούσε και τη νίκη!

Ο ΟΦΗ έδειξε πλουραλισμό στην μεσαία γραμμή και εξαιρετική εικόνα για μεγάλο μέρος του αγώνα, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ όμως έφυγε με το 2-2 από τη Νέα Σμύρνη παρότι άξιζε τη νίκη.

Ο Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1: Ο Στρέζος ήταν κάτω από τα δοκάρια, Αργυρόπουλος δεξιά, Κοροβέσης αριστερά με τους Κομεσίδη – Ποτουρίδη στο κέντρο της άμυνας. Μεγιάδο και Παπαστεριανός ήταν το δίδυμο στα χαφ, ο Νέιρα είχε ελεύθερο ρόλο και τους Πλατέλλα, Κουτσιανικούλη, Βουό στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο όμως δέχτηκε πρώτος το γκολ όταν ο Κόρμπος έκλεψε την μπάλα μετά από λάθος του Μεγιάδο, έδωσε την ασίστ για τον Μασούρα που άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα πιέζοντας αρκετά στο επόμενο πεντάλεπτο που ήταν το μοναδικό κακό διάστημα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Παπαδόπουλου έβγαλαν αντίδραση, άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και τελικά να καταφέρνουν να παίρνουν προβάδισμα με δύο γκολ του Νέιρα όπου το δεύτερο ήταν και το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Τα δύο γκολ του Αργεντινού έδωσαν άλλο αέρα στον ΟΦΗ που έχανε συνεχώς ευκαιρίες για να σκοράρει και άλλο γκολ και αντί να το πετύχει εκείνος, το δέχτηκε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Στρέζος έδιωξε – η άμυνα του ΟΦΗ αδράνησε και ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά σε κενή εστία ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν άλλαξε τακτική με τον Πανιώνιο να είναι ελαφρώς καλύτερος και να έχει την κατοχή της μπάλας. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν φάσεις αλλά όσες φορές η μπάλα πήγε στην εστία, εκεί ήταν ο Στρέζος που κράτησε ανέπαφη την εστία του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να βγάλει φάσεις στην κόντρα επίθεση δίχως να τα καταφέρει παρότι ο Παπαδόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Σάσι θέλοντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ανικανοποίητο τον ΟΦΗ, με βάση την εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε φάσεις για να το καθαρίσει και να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook