Ξανά παιδικά λάθη και ήττα από τον ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ μέσα σε ένα κατάμεστο Γεντί Κουλέ, προηγήθηκε αλλά με δικά του παιδαριώδη λάθη έδωσε την ευκαιρία στον, ανώτερο, ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη με 3-1.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν γνωστή και πριν την σέντρα του αγώνα, απλά όλοι περίμεναν τον ΟΦΗ να εμφανιστεί ανταγωνιστικός κόντρα στον ΠΑΟΚ – κάτι που το πέτυχε στο πρώτο 30λεπτο του αγώνα.

Στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ ήταν καλός ανασταλτικά, δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να απειλήσει την εστία του Στρέζου ενώ αντιθέτως ήταν εκείνος που σκόραρε πρώτος όταν ο Βουό έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Παπαστεριανό που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, ο ΟΦΗ οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα δίνοντας ακόμα περισσότερο χώρο στον ΠΑΟΚ που πήρε τα ηνία του αγώνα βάζοντας τον ολοένα και περισσότερο μέσα στην περιοχή του Στρέζου. Από ένα λάθος στην μεσαία γραμμή, ο Κάνιας έκλεψε την μπάλα, ο Ελ Καντουρί έκανε το γύρισμα για τον Μπίσεσβαρ που ισοφάρισε στο 37′. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι το ημίχρονο θα έληγε 1-1, στο 45′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ μετά το κόρνερ του Μπίσεσβαρ, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά δίνοντας προβάδισμα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει και στο 52′ μετά από παιδαριώδη λάθη στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Λέο Ζαμπά με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-3. Ο ΟΦΗ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να μπει ξανά στο παιχνίδι με τους Αραβίδη, Κυριακίδη δίχως αποτέλεσμα και ήρθε η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα που θεωρείται φυσιολογική.

Για να μιλήσουμε με ρεαλισμό, με τα δεδομένα που ισχύουν τώρα, αυτά τα παιχνίδια έχουν σβηστεί από το πρόγραμμα του ΟΦΗ που πρέπει να μην μείνει στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και από αύριο να κοιτάξει αμέσως την Ξάνθη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook