Άλλο το ματς του πρωταθλήματος και άλλο του Κυπέλλου

Ο ΟΦΗ καλείται να δώσει μέσα σε λίγες μέρες δύο συνεχόμενα ματς στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, και το καθένα έχει την δική του σημασία, χωρίς πάντως να μπαίνουν στην… ζυγαριά.

Η… τύχη το έφερε έτσι ώστε ο ΟΦΗ να δώσει μέσα σε διάστημα λιγότερο της μίας βδομάδας δύο εκτός έδρας ματς με την ίδια ομάδα. 

Αρχικά θα παίξει στην Ξάνθη την Κυριακή στις 16.00 για την Σούπερ Λιγγκ και εν συνεχεία την προσεχή βδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη) στην ίδια έδρα, με τον ίδιο αντίπαλο αλλά για το Κύπελλο.

Και τα δύο ματς έχουν την δική τους σημασία και δεν μπαίνουν στην… ζυγαριά. Δυνατότητα επιλογής δεν υπάρχει και ο στόχος είναι κοινός, Δύο διαφορετικά ματς με κοινό όμως στόχο.

Αφ’ ενός το θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά και αφ΄ετέρου ιδανικό ξεκίνημα και στο Κύπελλο, έναν θεσμό που πηγαίνει παραδοσιακά στον ΟΦΗ για διάκριση.

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (18/9) το πρωί στο ΒΑΚ, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Ντίνας, είναι το μοναδικό πρόβλημα για το Νίκο Παπαδόπουλο. Ακολούθησε ατομικό και θεραπεία, καθώς έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε και ο Γιάννης Δερμιτζάκης.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook