Μεγάλος ΟΦΗ – κατατρόπωσε τον Ολυμπιακό!

Με γκολ του Βουό, ένας ΜΑΓΙΚΟΣ ΟΦΗ κέρδισε τον Ολυμπιακό και η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ξεκινάει στέλνοντας μήνυμα σε όλη την Ελλάδα.

Ο Νίκος Παπδόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι με τρεις κεντρικούς μέσους αφού ίδια ήταν τα τα χαφ και του Ολυμπιακού. Έτσι με την παρουσία των Νάστου, Μεγιάδο, Κυριακίδη κατάφερε να βραχυκυκλώσει τον Ολυμπιακό που δεν έκανε σεφτέ σε φάσεις σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ είχε ίδιες αποστάσεις στις γραμμές του και με το πρέσινγκ να ξεκινάει στην μεσαία γραμμή, κατάφερε να μπλοκάρει τελείως τον Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Στρέζου.

Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Πλατέλλα που ήταν η πρώτη προειδοποιητική βολή και στο 34′ ήρθε το γκολ που έβαλε φωτιά στο Γεντί Κουλέ. Ο Κοροβέσης έβγαλε από τα αριστερά την τέλεια σέντρα και ο Βουό με μια κεφαλιά – δυναμίτη έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει κατά λάθος όταν ο Τσιμίκας πήγε για την σέντρα και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με την ίδια προσήλωση, τακτικά, από τους παίκτες του ΟΦΗ που έδωσαν χώρο στον Ολυμπιακό που άρχισε να πιέζει συνεχώς ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Παρά την κατοχή της μπάλας όμως ο ΟΦΗ δεν απειλούνταν παρά μόνο στο 71′ όταν ο Στρέζος έκανε την επέμβαση του αγώνα αποκρούοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκερέρο. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ κάνει ακόμα μια μεγάλη επέμβαση στο 82′ αποκρούοντας και την κεφαλιά του Νάτχο. Ο Παπαδόπουλος στο μεταξύ πέρασε στο παιχνίδι και τον Κομεσίδη θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άμυνα ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι και τον Κοιλιάρα που πήρε την θέση του Κοροβέση που τα είχε δώσει όλα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook