Ξεκίνησε η συνεργασία μεταξύ δύο κολοσσών της Κρήτης

Η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών της Ελλάδας, Cosmos Sport παρουσίασε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα στην συνέντευξη τύπου βρέθηκαν από τους ποδοσφαιριστές οι Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Κοιλιάρας, Μπολάκης και Κυριακίδης, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησε  ο κ. Παύλος Αδάμος.

Ενώ από την διοίκηση στο κατάστημα του Cosmos βρέθηκαν, ο εκτελεστικός διευθυντής, κ. Γιώργος Σαμαράς και ο εμπορικός διευθυντής κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ενώ μαζί τους θα είναι και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Ηλίας Πουρσανίδης.

Το λόγο στην αρχή της παρουσίασης πήρε ο διευθύνων σύμβουλος των Cosmos Μιχάλης Τσικνάκης ο οποίος δήλωσε: «Για την οικογένεια μου είναι μεγάλη στιγμή γιατί εκπροσωπούμε τη νέα εποχή. Την ονομάσαμε την συνεργασία νέα ημέρα στον ΟΦΗ γιατί μπορούμε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι.

Βασικός παράγοντας ήταν η παρουσία του Γιάννη Σαμάρα στις ακαδημίες της ομάδας και όλο αυτό το πρότζεκτ διαπνέεται από αγνή αγάπη για τον αθλητισμό. Σαν μπαμπάς τριών νέων παιδιών είδα ακόμα.

Μεγαλύτερη σημασία να μεγαλώνουν τα παιδιά μας δίπλα σε τέτοιες αξίες. Μεγάλωσα στον Μασταμπά βλέποντας μεγάλους παίκτες του ΟΦΗ και είναι αυτοί οι άνθρωποι εκείνοι που πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον του αθλητισμού».

Την συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιώργος Σαμαράς ο οποίος τόνισε με ενθουσιασμό: «Με περηφάνια είναι η πρώτη επίσημη συνεργασία του ΟΦΗ. Σε ένα κομμάτι που έχει μεγάλη δύναμη για το μέλλον των παιδιών και της Ακαδημίας. 

Ήρθε μια συνεργασία με μια τόσο μεγάλη εταιρεία που είναι από το Ηράκλειο και την Κρήτη. Είναι πολύ σημαντικό να μπει βάση στα παιδιά. 9 χρόνων λίγο πριν μπω στο ΒΑΚ τα πρώτα μου παπούτσια τα πήρα από ένα κατάστημα Cosmos.

Ελπίζω να είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας και θα «κακομάθει» τα παιδιά να έχουν επαγγελματικές και όχι μόνο προοπτικές. Σαν μια νέα διοίκηση είναι η πρώτη μας συνεργασία, είστε οι πρώτοι μας συνεργάτες και ευελπιστώ να είμαστε μαζί μέχρι το τέλος».

Αμέσως μετά το μικρόφωνο έπιασε ο ο εμπορικός διευθυντής Λεωνίδας Παπαβασιλάκης ο οποίος ανέφερε: «Όντως είναι η πρώτη συνεργασία και με ταχύτητα που ήταν γρήγορη. Η στρατηγική μας είναι να συνεργαζόμαστε με εταιρείας που κουβαλούν ιδιαίτερο φορτίο.

Η συγκεκριμένη οικογένεια (Τσικνάκη) είναι ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να λειτουργεί το λιανικό εμπόριο. Ξεπερνάει τα όρια της Κρήτης και της Ελλάδας. Είναι μεγάλη τύχη και ευλογία που εταιρείες τέτοιου μεγέθους που κουβαλάει αυτή η οικογένεια, υιοθετούν το όραμα του ΟΦΗ. Ευχαριστούμε την οικογένεια Τσικνάκη και εύχομαι αυτή η συνεργασία να έχει μεγάλη διάρκεια και σε όραμα μέλλοντος.

Η συνεργασία αφορά σε πρώτη φάση σε επίπεδο υποδομών. Είναι το κίνητρο που δόθηκε στην οικογένεια Τσικνάκη. Μεταφράζεται σε υλοποίηση στην μεγάλη ομάδα και σε όλο το φάσμα».

Κλείνοντας το λόγο πήρε και πάλι ο διευθύνων σύμβουλος των Cosmos κ. Τσικνάκης, ο οποίος υπογράμμισε: «Υπάρχουν κοινές αξίες μεταξύ των δυο οργανισμών. Ο ΟΦΗ είναι ένα τεράστιο μέγεθος και η κοινή συνισταμένη είναι ότι μας χαρακτηρίζει το πνεύμα του νικητή. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι το κάνουμε τώρα. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η χρονική συγκυρία να βοηθήσουμε και εμείς στη νέα αρχή του ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook