«Δεν έχει περιθώρια στενεύουνε τα όρια…»

Δεν ξέρουμε αν θα έχει… «Παλιόκαιρο» την Κυριακή στο Ηράκλειο, αλλά στο μυαλό του ΟΦΗ βρίσκονται οι στίχοι από το γνωστό τραγούδι του Πασχάλη Τερζή ενόψει του αγώνα με τον Αρη, καθώς η νίκη για την Κρητική ομάδα είναι επιτακτική ανάγκη.

Ο ΟΦΗ ούτε… περιθώρια για να νέα απώλεια βαθμών έχει, ενώ τα όρια στενεύουν όσο περνάνε οι αγωνιστικές και βρίσκεται καθηλωμένος στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. 

Η νίκη κρίνεται απαραίτητη στο ματς της Κυριακής με τον Αρη (19.30) και θα πρέπει να ξεχάσει τα προβλήματα τραυματισμών που έχει και με την βοήθεια του κόσμου του να φτάσει σε μία νίκη που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την συνέχεια.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης στο ΒΑΚ περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους, με στόχο την αντοχή.

Οι Νέιρα, Μεγιάδο, Παπαστεριανός και Ντίνας έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Οι τρεις πρώτοι δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ σε ότι αφορά στον Ντίνα η συμμετοχή του θα κριθεί τα επόμενα 24ωρα. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μιχόγεβιτς.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει σήμερα  στις 11:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook