Πρώτα οι νίκες και από Γενάρη παίκτες

Η νέα αποτυχία του ΟΦΗ να κερδίσει, τον κρατάει χαμηλά στην βαθμολογία και πλέον δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο νίκες και μεταγραφική ενίσχυση.

Σχεδόν 40 ημέρες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο ΟΦΗ κέρδισε στο πρωτάθλημα. Ήταν 21 Οκτωβρίου όταν κέρδιζε τον Ολυμπιακό. Μπήκαμε στον Δεκέμβρη και ακόμα αγνοεί το τρίποντο ωστόσο για καλή του τύχη, το ίδιο κάνουν και οι ομάδες που βρίσκονται ακριβώς από πάνω του. Για αυτό και όσο δεν κερδίζει εκείνος, οι από πάνω του δεν ξεφεύγουν. Για αυτό και στον ΟΦΗ πρέπει να τραβούν τα μαλλιά τους με την αλλοπρόσαλλη βαθμολογική τους συμπεριφορά. Το -3 από τον ΠΑΣ Γιάννενα παρέμεινε ενώ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος που θα βρισκόταν ο ΟΦΗ εάν έκανε το αυτονόητο, σε εκείνο το ματς με τον Απόλλωνα και εν συνεχεία εφόσον δεν έχανε ματς μέσα από τα χέρια της.

Πλέον όμως, η ανάγκη για βαθμούς γίνεται μεγαλύτερη γιατί εάν φτάσει ο Γενάρης και παραμένει βυθισμένος στην βαθμολογία, τότε τα περιθώρια θα έχουν στενέψει ακόμα περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να γίνει ώστε η ομάδα να ενισχυθεί μεταγραφικά και είναι δεδομένο ότι τον Γενάρη θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός. Οι μεταγραφές που θα γίνουν, θα γίνουν με γνώμονα την άμεση μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και το πως θα πρέπει να υπάρξει αναβάθμιση του ρόστερ ώστε στον δεύτερο γύρο να μην αποδειχθεί μακρινός στόχος η παραμονή στην κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook