Σαν… ΦΙΔΙ «έπνιξε» τον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ!

Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΟΦΗ διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 3-1 και έδειξε ότι είναι εδώ.

Μπορεί στα πρώτα δυο λεπτά ο Παναθηναϊκός να είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 5ο λεπτό όταν ο Πλατέλλας σέντραρε ο Νάστος πήρε μια κεφαλιά και ο Δεληγιαννίδης με ωραίο γυριστό έκανε το 1-0.

Η συνέχεια άνηκε στον ΟΦΗ που πιέζει σε όλο το γήπεδο με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Στρεζου.
Οι «πράσινοι» ανέβασαν λίγο την πίεση τους και έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όμως το σουτ του Δώνη σταμάτησε στο δοκάρι.
Ο ΟΦΗ έχασε καλή στιγμή στο 24 με τον Κυριακίδη, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Ο Παναθηναϊκός στο 36ο λεπτό βρήκε την ισοφάριση, με τον Κάτσε να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και με κεφάλια έκανε το 1-1.

Ο ΟΦΗ δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ξαναπάρει άμεσα το προβάδισμα με τον Πλατέλλα να κάνει το 2-1 στο 41ο λεπτό στέλνοντας έτσι τον ΟΦΗ στα αποδυτήρια προηγούμενο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ίδιος με τον ΟΦΗ να πιέζει σε όλο το γήπεδο και να μην αφήνει τους φιλοξενούμενους να παίξουν το παιχνίδι τους.

Οι «πράσινοι» απείλησαν πρώτη φορά στο 52ο λεπτό με τον Χατζηγιοβάννη, όμως το σουτ του μπλόκαρε εύκολα ο Στρέζος.
Ο ΟΦΗ από το 57ο λεπτό και μετά πίεζε τον Παναθηναϊκό για ένα τρίτο γκολ και το πέτυχε στο 60ο λεπτό μετά από αδράνεια στην άμυνα ο Κοροβέσης από κοντά έκανε το 3-1 βάζοντας έτσι τις βάσεις για ένα μεγάλο τρίποντο.

Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός άφησε χώρους πίσω, ψάχνοντας τρόπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να μπορέσει μα κάνει κάτι σπουδαίο, καθώς η πίεση του ΟΦΗ ήταν καταπληκτική και έτσι το 3-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τον ΟΦΗ να παίρνει βαθιά βαθμολογική… ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook