Ευτυχώς που δεν πάθαμε… τίποτα

O ΟΦΗ γνώρισε την πιο βαριά του φετινή του ήττα (4-0) στην Τούμπα κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ, αλλά ξέρει οτι τώρα αρχίζουν τα ΠΡΕΠΕΙ.

Το γνωστό ανέκδοτο που καταλήγει με την φράση: “Ευτυχώς που δεν πάθαμε… τίποτα”, περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τα όσα βίωσε ο ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου υπέστη την πιο βαριά του φετινή του ήττα με σκορ 4-0 και θα μπορούσε να είναι και βαρύτερη αν ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή δεν κατέβαζε.. ταχύτητα.

Από το ματς αυτό δεν κρατάει… τίποτα και πλέον επικεντρώνεται στους δύο Τελικούς που καλείται να δώσει Πέμπτη και Κυριακή στο Ηράκλειο με Ατρόμητο και Ξάνθη.

Τώρα μπαίνει στην ζωή του και το.. ΠΡΕΠΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει για να ανακάμψει βαθμολογικά, γιατί όσο χάνει και κερδίζουν οι άλλοι τόσο θα βρίσκεται στην… πρίζα. Και βλέποντας την βαθμολογία, αν τελείωνε τώρα το Πρωτάθλημα, θα έπεφτε.

Ο Νίκος Καραμπετάκης τόνισε ότι με την έλευση των Βέρα και Ίσις θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ. Οι δύο Χιλιανοί αναμένονται στο Ηράκλειο, όπως και οι τελευταίες. μεταγραφικές εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook