Κωνσταντόπουλος: «O Stoiximan.gr στηρίζει το πρότζεκτ του ΟΦΗ»

O Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την επέκταση της συνεργασίας με τον ΟΦΗ μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια για τον Μιχάλη Μπούση ενώ ανέλυσε και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για την επέκταση της συνεργασίας της Stoiximan.gr με τον ΟΦΗ: «Συναντιόμαστε ξανά μετά από μια πολύ σύντομη διακοπή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μείναμε ασυγκίνητοι με τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Ο ΟΦΗ είναι ένα ιστορικό σωματείο, με πάρα πολύ κόσμο και σε συνδυασμό με την παρουσία του Μιχάλη Μπούση, τους Γιάννη, Γιώργο Σαμαρά καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη του ΟΦΗ, καθίσαμε, τα συζητήσαμε και αποφασίσαμε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας μολονότι στην αρχή είχαμε πει να κάνουμε ένα διάλειμμα λόγω της επέκτασης της εταιρείας μας στην Γερμανία. Όμως κάναμε μια εξαίρεση και πιστεύω πως αξίζει τον κόπο».

Για το γεγονός ότι στέκεται στην αλλαγή σελίδας του ΟΦΗ: «Ήταν ένα ρεαλιστικό και επαγγελματικό σχέδιο που μας παρουσιάστηκε. Ξέρετε όταν ακούς πολύ «οπαδιλίκι», κάτι που δυστυχώς υπάρχει αρκετά στον χώρο μας τότε εμείς που τα ακούμε από το ένα αυτί βγαίνει και από το άλλο μπαίνει. Όμως από την άλλη όταν η αγάπη και το διαφορετικού είδους «οπαδιλίκι» συνδυάζεται με ένα πραγματικά αγωνιστικό πλάνο και επιχειρηματικό όπου υπάρχει και όραμα για την ομάδα τότε το πρότζεκτ αποκτά άλλες δυνατότητες και σαν εταιρεία ασφαλώς το αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Αυτό συνέβη με τη νέα εποχή του ΟΦΗ, τον κύριο Μπούση και την ομάδα του. Ειδικά όταν υπάρχουν τέτοιες δόξες του παρελθόντος, η δική τους παρουσία αποτελεί εχέγγυο για το πρότζεκτ και παράλληλα εγγύηση».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στον ΟΦΗ: «Η αγάπη του αποδεικνύει το μέγεθος του συλλόγου και όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια αυτήν γιατί ο ΟΦΗ ανήκει στην κορυφή και αυτό είναι κάτι που το πιστεύουμε και εμείς ως εταιρεία».

Για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση: «Σπανίζουν επιχειρηματίες σαν τον κύριο Μπούση όχι μόνο στον ΟΦΗ. Η παρουσία του είναι πολύ μεγάλη και σημαντική, όχι μόνο για την ομάδα αλλά για το Ηράκλειο και για την Κρήτη. Πρέπει να κοιτάζεις την μεγάλη εικόνα, όχι το δέντρο αλλά το δάσος. Όταν ένας άνθρωπος έρχεται από την Αμερική και σκέφτεται να κάνει τέτοια επένδυση στον ΟΦΗ, τότε βλέπει και άλλα πράγματα όχι μόνο την επένδυση σε έναν σύλλογο, αλλά την ιστορία του και τον κόσμο του. Είναι στοιχεία τα οποία πρέπει να τα λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας πολύ σοβαρά».

Για την συνέντευξη τύπου της συνεργασίας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Stoiximan.gr: «Θα δώσουμε το παρόν από την πλευρά μας, εγώ και ο κύριος Σπανουδάκης που εκπροσωπεί το Δ.Σ. της Stoiximan.gr. Θα μιλήσουμε για την συνεργασία μας όσο και για ένα πλάνο ενεργειών που σκοπεύουμε να προωθήσουμε και αφορά την κοινωνική ευθύνη».

Για την στήριξη των αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Μόλις χθες ανακοινώσαμε την έναρξη της συνεργασίας μας με αθλητές, στον δρόμο για Τοκίο. Μάλιστα εξ’ αυτών είναι και η Μαρία Μπελιμπασάκη που είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας μας. Τα τελευταία 24ωρα έχουμε δεχτεί πολύ αγάπη από Κρητικούς που μας συγχαίρουν αρκετά για αυτήν την κίνηση. Η Μαρία είναι φανταστική αθλήτρια και σε συνδυασμό με την παρουσία άλλων παιδιών που ενισχύουμε. Πιστεύω πως μπορούμε ουμε και πιστευω πως θα καταφερουμε, αν οχ να επαναλαβουμε τον αθλο του ριο γιατι ειναι δυσκολο τα 3 χρυσα

Για το πρόγραμμα «ΗΡΩΕΣ» του Stoiximan.gr: «Ως εταιρεία έχουμε επιλέξει από την πρώτη μέρα να μην είμαστε ακόμα μια στοιχηματική εταιρεία. Είμαστε μια εταιρεία που επιλέξαμε να στηρίξουμε τον μη εμπορικό αθλητισμό γιατί κακά τα ψέμματα αυτά τα αθλήματα δεν ήταν γνωστά πριν τους δώσουμε την ώθηση. Με όλα τα παιδιά που βοηθάμε, έχουμε βοηθήσει συνολικά περισσότερα από 12.000 παιδιά του Δημοτικού Σχολείου που επισκέπτονται μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά μέρη που αξίζει να τα επισκεφτούν μικρά παιδιά. Το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες μαθαίνουν», υπάρχει και αφορά ταξιδεύουν παιδιά που ταξιδεύουν από διάφορες ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, που δεν έχουν δει ποτέ ούτε ταξί, ούτε φανάρι. Αυτά είναι που τους μένουν από την επίσκεψη τους από την Αθήνα. Όλοι πιστεύουμε ότι θα τους μείνει η Ακρόπολη όμως στο μυαλό τους μένουν πολύ πιο απλά πράγματα που για εκείνα είναι πολύ σημαντικά. Τα παιδιά είναι τρισευτυχισμένα και μάλιστα είχαμε σκοπό να αντιστρέψουμε το πρόγραμμα και να στείλουμε εμείς τα παιδιά μας από τα αστικά κέντρα στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».

Για τα επόμενα πλάνα κοινωνικής ευθύνης του Stoiximan.gr: «Το τελευταίο πρόγραμμα που προστέθηκε είναι η ενίσχυση της υπογεννητικότητας. Έχουμε υιοθετήσει 10 ακριτικά νησιά, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα για τις οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν παιδί και οι οποίες, για διάφορους λόγους, φοβούνται να το κάνουν πράξη. Εμείς καλύπτουμε όλα τα έξοδα, είναι ένα πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους οκτώ μήνες και μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχουμε ήδη 8 νέες γεννήσεις μωρών, σε περιοχές που είχε να συμβεί εδώ και χρόνια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook