Αποκάλυψη: Κινήσεις Τζώρτζογλου για Σούπερ Λιγκ 16 ομάδων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο του έθεσε επί τάπητος το θέμα υποβιβασμού δύο ομάδων. Πιέζει και για Κρητικό όμιλο στην Γ’ Εθνική.

Με άκρα μυστικότητα εδώ και καιρό, ο Νίκος Τζώρτζογλου βρίσκεται σε επαφές προκειμένου να μην περάσει η αναδιάρθρωση που περιλαμβάνει την συμμετοχή 14 ομάδων για το νέο πρωτάθλημα και να υποβιβαστούν δύο αντί για τέσσερις ομάδες. Είναι μια υπόθεση που την χειρίζεται εδώ και μέρες ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ και μάλιστα όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, το θέμα το έθεσε επί τάπητος και στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ήταν καλεσμένος στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Μακεδονίας και συζήτησε αυτό το θέμα για αρκετή ώρα με τον κύριο Γραμμένο να είναι θετικός προς την κατεύθυνση αυτήν και είναι δεδομένο πως μετά τις πρωτοβουλίες του Νίκου Τζώρτζογλου, έπονται εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Νίκος Τζώρτζογλου πιέζει να πραγματοποιηθεί ένας Κρητικός όμιλος για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, με τις εξελίξεις να αναμένονται στο μέλλον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook