Πάλεψε κόντρα σε όλους και σε όλα και λύγισε στο 89′!

O OΦΗ κρατούσε το θετικό αποτέλεσμα αλλά η κατάρρευση του δευτέρου ημιχρόνου έφερε την ήττα με 3-1.

Μετά το πρώτο 10λεπτο ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και εκτός από τον Άρη είχε απέναντι του και τον Σέζο που σφύριζε με το παραμικρό. Ο Άρης δεν απείλησε παρά μόνο με ένα σουτ του Φετφατζίδη και στο 26′ ήρθε το γκολ για τον ΟΦΗ με την ασίστ του Κουτσιανικούλη και την ωραία εκτέλεση του Βαζ που πάγωσε το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ είδε τον Σέζο να παίζει φουλ Άρη και έκανε ότι μπορούσε για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι. Στο 43′ έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι με τον Σωτηρίου ωστόσο να κάνει καταπληκτική επέμβαση στην εκτέλεση του Γιουνές και να παραμένει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ στάθηκε ξανά άτυχος καθώς ο Σωτηρίου δεν μπόρεσε να συνεχίσει άλλο με αποτέλεσμα να χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του.

Ο ΟΦΗ ωστόσο για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, δεν είχε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60ο λεπτό κατέρρευσε ολοκληρωτικά. Ο Βέρα δεν είχε επιλογές από τον πάγκο λόγω και των επτά απουσιών που είχε ενώ την ίδια ώρα ο Παντελίδης έβαζε στο παιχνίδι τους Λάρσον, Μαρτίνεζ που η είσοδος τους στο παιχνίδι άλλαξε ριζικά την εικόνα του Άρη.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 78ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ του Ρόουζ και στο 89′ ήρθε η ανατροπή με τον Σέζο να σφυρίζει το φάουλ έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, ο Ματίγια το εκτέλεσε με τον Στρέζο να μην μπορεί να κάνει τίποτα και στις καθυστερήσεις μετά από νέο φάουλ ο Μαρτίνεζ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Mπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook