Tελείωσαν τα… ψέματα

Ο ΟΦΗ μετά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστική τρέχει και άραγε… φτάνει (;) να σώσει την κατηγορία και όλα πλέον θα κριθούν στο,… χορτάρι τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο ΟΦΗ το έφερε από δω, το έφερε από κει και έφτασε τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ να βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο.

Τώρα τρέχει και το ερώτημα είναι αν φτάνει, να σώσει την κατηγορία, αφού βρίσκεται σε μειονεκτική βαθμολογικά θέση και τα πολλά λόγια είναι… φτώχεια. 

Με τους 22 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει έχει σημαδέψει τον ΠΑΣ Γιάννινα (26 βαθμοί)  για να τον περάσει και να πάει στα μπαράζ ή να μείνει απ΄ευθείας (κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο) τους Αστέρα Τρίπολης (27 βαθμοί), Ξάνθη – Πανιώνιο (29 βαθμοί), ενώ 30 βαθμούς έχει η ΑΕΛ.

Το ματς με τον ΠΑΣ στο Ηράκλειο το προσεχές Σάββατο (17.15) είναι “όλο το… χαρτί”, αφού ο ΟΦΗ θα παίξει την επιβίωσή του σε ένα 90λεπτο.

Βέβαια υπάρχει και ο αστερίσκος αναφορικά με την Αναδιάρθρωση, ενώ δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση της έφεσης του ΟΦΗ στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook