Τι είχες ΟΦΗ, τι είχα πάντα…

Πριν από λίγο καιρό από αυτό το… βήμα διερωτόμασταν, αν αυτό που πάθαινε ο ΟΦΗ στα ματς που έπαιρνε προβάδισμα στο σκορ και δεν το κρατούσε ως το τέλος, το έμαθε. Ε, όχι δεν έμαθε τελικά…

Η χρονιά αγωνιστικά φέτος για τον ΟΦΗ είναι από το ξεκίνημά της μία… πονεμένη ιστορία. 

Με μόλις 22 βαθμούς και 4 νίκες σε 26 ματς και μάλιστα χωρίς εκτός έδρας τρίποντο, είναι φυσιολογικό να βρίσκεται τρίτος από το τέλος στον βαθμολογικό πίνακα και με το… πιστόλι στον κρόταφο.

Το έχουμε ξανά πει και γράψει οτι με τις υποθέσεις και τα… αν δεν γίνεται δουλειά, αλλά στην φετινή περίπτωση του ΟΦΗ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΝ. 

Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο ΟΦΗ δεν πάθαινε μπλακάουτ, το να προηγείται δηλαδή και να μην το κρατάει.

Η αλήθεια είναι τον πρώτο γύρο είχε καταντήσει κουραστικό, και τότε γράφαμε οτι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση αφού να την πατήσεις μία φορά, οκ. Δύο, εντάξει και πάλι. Αλλά να είσαι στο ίδιο… έργο θεατής έξι φορές σε 14 ματς, ήταν πολύ. 

Τελικά αν και δεν συνεχίστηκε αυτό με την ίδια συχνότητα το είδαμε σε δύο ακόμα ματς με τελευταίο αυτό της περασμένης Κυριακής με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη, όπου το 0-1 έγινε 3-1.

Το ερώτημα τελικά έχει απάντηση: «Έπαθε, αλλά έμαθε»; Ε, όχι τελικά δεν έμαθε… Και τώρα είναι… αργά για να κλαίει πάνω στο… χυμένο γάλα. 

Τα οκτώ ματς που ο ΟΦΗ προηγήθηκε αλλά δεν κέρδισε:

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-2

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3

Λαμία-ΟΦΗ 1-1

ΟΦΗ-Άρης 1-2

ΠΑΣ-ΟΦΗ 1-1

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1

ΟΦΗ – Πανιώνιος 1-1

Αρης – ΟΦΗ 3-1

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook