Ούτε… καρφίτσα

Το “Θ. Βαρδινογιάννης” θα πρέπει να είναι “καυτό” την Κυριακή στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης και ήδη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον αγώνα της χρονιάς.

Το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης είναι όλο το… χαρτί για τον ΟΦΗ.

Μετά το διπλό της περασμένης Κυριακής η κατάσταση βρίσκεται στα… πόδια των παικτών, που θα έχουν στο πλευρό τους και τους φίλους της ομάδας. 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:00, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς για τον ΟΦΗ και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο… καμίνι στα “Καμίνια¨,όπου δεν θα πρέπει να πέφτει ούτε… καρφίτσα. 

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει με τον Μιχόγεβιτς να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.,

Ο Βουό έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, από την προθέρμανση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Στρέζος πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Παπάζογλου έκανε θεραπεία, ο Σακόρ ακολούθησε ατομικό, όπως και ο Δερμιτζάκης με τον Κομεσίδη. Θεραπεία έκανε ο Δεληγιαννίδης.

Σήμερα, Τρίτη (16/4) η ομάδα έχει ρεπό και επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (17/4). 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook