Ενστάσεις, Εκλογές και… παντόφλες!

ΟΦΗ και Πλατανιάς μάλλον θα παίξουν τα,… μπαράζ σε καμία παραλία με παντόφλες και… βατραχοπέδιλα.

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Ελλάς το Μεγαλείο σου! Τα μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά με… έπαθλο μία θέση στην νέα Σούπερ Λιγκ, είναι στον… αέρα.

Θεωρείται απίθανο να ξεκινήσουν όταν ήταν αρχικά προγραμματισμένα, στις 15 και να ολοκληρωθούν στις  19 Μαΐου αφού  δεν έχει γίνει ακόμα η κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί μετά την επικύρωση των Βαθμολογιών σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ.

Βέβαια, υπάρχουν θέματα αφού ο Απόλλων Λάρισας με έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διεκδικεί τους βαθμούς που έχασε με τον Αήττητο Σπάτων.

Επιπλέον, ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε ότι καλεί τις ΠΑΕ Ηρακλής και Πλατανιάς Χανίων σήμερα, Τετάρτη (08/05), προκειμένου να συζητηθεί η ένσταση του πρώτου κατά του κύρους του αγώνα της 30ής αγωνιστικής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινήθηκε νομικά, γιατί η Κρητική ομάδα είχε προσφύγει στα Πολιτικά Δικαστήρια για δύο υποθέσεις ποδοσφαιριστών που είχαν καταθέσει προσφυγές.

Από εκεί και πέρα, εκκρεμούν πολλές υποθέσεις προσφυγών για τον Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Θα πρέπει οι υποθέσεις να τελεσιδικήσουν για να προχωρήσει η Φούτμπολ Λιγκ στην επικύρωση της Βαθμολογίας και στη συνέχεια να ακολουθήσει το διπλό παιχνίδι των μπαράζ ανάμεσα σε Πλατανιά-ΟΦΗ.

Μην ξεχνάμε οτι οι δύο Κυριακές 26 Μαίου και 2 Ιουνίου είναι “καπαρωμένες” λόγω Εκλογών, συνεπώς υπάρχει αδυναμία από την Αστυνομία.

Οπότε πάμε για Καλό… καλοκαίρι τα ματς, με.. παντόφλες σε καμία παραλία!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook